Image

Workshop 'Bewust Zijn'


Bewustzijn over jouw Karma, jouw Lot en Levensloop, geven jou de mogelijkheid om bewust keuzes te maken. Ik ben Maria. Ik geloof dat er in het leven veel mogelijk is en dat je voor een groot deel zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Hoewel er altijd dingen zullen zijn waar we geen invloed op hebben, kun je hier met de juiste mindset toch tevreden mee zijn. Het gaat niet om je feitelijke situatie, maar hoe jij tegen jouw situatie aankijkt. Dat is wat ik heb ervaren, en wat ik graag wil delen met anderen. Daarom start ik in april met de workshopserie ‘Bewust Zijn’.

Tijdens deze workshopserie van 8 bijeenkomsten deel ik mijn kennis over spiritualiteit met jou en doen we oefeningen waarin we met zelfbewustzijn aan de slag gaan. Ik laat jou zien en ervaren hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op jouw leven.

Na een kennismaking en introductie komen thema’s aan de orde als:

  • Levensloop en ontwikkelpunten in jouw leven
  • Gidsen
  • Karma en Karmische ontwikkelpunten
  • Wisselwerking tussen Lichaam en Geest
  • Soorten Bewustzijn
  • Werking van het Ego en de eigen Wil

Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor vragen en eigen inbreng.

De workshops worden gehouden op donderdagavond van 19.30 - 21.30 uur.

Totale investering voor 8 bijeenkomsten op dinsdag/donderdag: € 175,00 incl koffie en thee.

Data

Donderdag     10,17,24 oktober
Dinsdag         29 oktober
Donderdag     7,14,21,28 november

Workshops op maat

Zijn er specifieke thema's rond spiritualteit waar je meer over wilt weten? Ken je een aantal mensen die ook interesse hebben? Dan verzorg ik een workshop op maat. Neem voor meer informatie contact met mij op. 

Neem gerust contact met mij op

Wil je meer weten over mij of heb je vragen over de workshops? Stuur een bericht naar info@mariatroost.nl of bel me op 06 10309613.

"Wil jij meer weten over spiritualiteit en hoe dit in jouw leven voor jou kan werken? Doe dan mee aan deze workshop en meld je aan via het inschrijfformulier."
© 2019 Maria Troost